Social

Muzeul National al Literaturii reia Rotonda 13

Muzeul National al Literaturii Romane are placerea sa va anunte (si sa va invite la) reluarea uneia dintre cele mai spectaculoase manifestari culturale desfasurate vreodata sub auspiciile sale: Rotondele 13.

Cadru elitar, anume inchegat pentru profesionalismul si solidaritatea eficienta a istoriei noastre literare, Rotondele " patronate " ani de-a randul de inegalabilul Serban Cioculescu, cu un real succes de presa si de public si la care au participat multe dintre numele cu blazon ale breslei, ambitioneaza sa reinvie acum ca un loc de dezbatere a celor mai fierbinti, delicate sau spinoase teme ale actualitatii istorico-literare.

Rotondele vor avea loc lunar, cu exceptia lunilor iulie si august, in a doua zi de miercuri a fiecarei luni, orele 17, la sediul MNLR, din Bdul Dacia, nr. 12.

Prima Rotonda va avea loc miercuri 9 aprilie 2008, la ora 17. Tema propusa dezbaterii este chiar "Starea actuala a istoriei literare" - situatia editiilor, a sintezelor, textologiei si instrumentelor de lucru, subiecte tabu, prejudecati relativizabile, asteptari , esecuri , resemnari, realizari .

Invitati: Nicolae Mecu, Andrei Nestorescu, Alex Stefanescu, Paul Cernat, Daniel Cristea-Enache.
Moderator: Dan C. Mihailescu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea