Social

#arnold schwarzenegger #muzeu anina #muzeu actor

Muzeu dedicat actorului Arnold Schwarzenegger la Anina

Micul oras minier Anina, din judetul Caras-Severin, va gazdui in curand un muzeu dedicat marelui actor de la Hollywood Arnold Schwarzenegger.

Initiativa de a infiinta acest muzeu ii apartine lui Kurt Marnul, primul antrenor al actorului Arnold Schwarzenegger, care locuieste in Romania din anul 2009 si a venit special in tara noastra pentru a crea acest muzeu.

"Proiectul a luat fiinta pornind de la faptul ca austriecii din Stiria sunt intemeietorii orasului si ca Arnold e stirian la origine", a declarat Kurt Marnul, primul antrenor al vedetei de la Hollywood.

Marnul se ocupa indeaproape de construirea muzeului, impreuna cu Mihai Creiniceanu, un mare admirator al actorului Arnold Schwarzenegger. Cei doi colaboratori au adunat numeroase fotografii si albume cu primele competitii la care a participat Arnold, cateva aparate la care actorul se antrena, dar si o statuie din inox, potrivit libertatea.ro.

Sursa foto: adevarul.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea