Social

#scuze #adrian mutu #fiorentina

Mutu, reprimit la antrenamentele Fiorentinei

Adrian Mutu si-a cerut scuze, miercuri, pentru comportamentul pe care l-a afisat in ultima perioada cu clubul Fiorentina . Mutu spune ca a fost prost sfatuit de fratii Ioan si Giovani Becali , cu care a si reziliat contratul de reprezentare .

"Sunt aici pentru ca vreau sa joc! Vreau sa-mi clarific situatia si tot ceea ce s-a intamplat. Imi pare rau pentru tot", a declarat Mutu.

“Am inteles ca am gresit fata de baieti, fata de antrenor si fata de club, dar am fost sfatuit gresit. Responsabilitatea ramane totusi a mea. Am avut incredere in Giovani Becali, pentru ca e o persoana pe care o cunosc de atatia ani si nu am luat in considerare ca ma va sfatui gresit", a adaugat atacantul roman.

Mutu si-a reiterat dorinta clara de a ramane la Fiorentina. “Imi vor trebui multe luni si multe goluri ca sa ma revansez fata de fani, dar vreau foarte mult sa joc si sa inscriu. Sunt de cinci ani aici si nu cred ca sunt un jucator care trebuie transferat", a spus Adrian Mutu.

Fiorentina l-a iertat, jucatorul fiind primit inapoi la antrenamente, chiar de azi. Potrivit Gazetta Dello Sport, Mutu are sanse sa joace in meciul pe care  Fiorentina il va sustine pe 29 ianuarie in compania lui Lazio.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea