Social

#adrian mutu #austria #meci #echipa nationala #accidentare #genunchi

Mutu rateaza meciul cu Austria

Atacantul nationalei, Adrian Mutu , nu va juca in partida de astazi cu Austria. Mutu va rata partida din cauza unor probleme la genunchiul stang.

Adrian Mutu a efectuat un control la genunchiul stang unde resimtea dureri. Rezultatul a fost interdictia de a juca in meciul nationalei de fotbal cu echipa Austriei. El va suferi o interventie chirurgicala la intoarcerea la Florenta.

Directorul general al FRF, Ionut Lupescu , a declarat miercuri ca Adrian Mutu nu a plecat inca spre Florenta. Atacantul ar putea ramane la Klagenfurt pe timpul meciului pentru a urmari partida.

"Mutu nu a plecat inca din cantonament si, din cate stiu eu, va ramane sa vada partida de diseara", a declarat oficialul FRF, citat de Realitatea.net.

Dupa suspendarea mijlocasului Florin Costea si problema lui Mutu, Victor Piturca va avea doar 20 de jucatori la dispozitie pentru meciul cu Austria.

Meciul va fi televizat miercuri, de la ora 21:30, in direct la ProTV.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea