Social

#chelsea #proces #nationala #adrian mutu

Mutu nu mai are chef de fotbal

Jocul lui Adrian Mutu pare din ce in ce mai afectat de decizia TAS, care il obliga sa plateasca 17 milioane de euro in urma scandalului provocat de faptul ca a consumat cocaina pe vremea cand juca la Chelsea.

Faptul ca Mutu nu pare sa mai aiba chef de fotbal il ingrijoreaza pe Razvan Lucescu, care asteapta randament maxim de la "Briliant" in 5 septembrie, cand nationala Romaniei va juca la Paris pentru ultima sansa de calificare la Campionatul Mondial din Africa de Sud.

Adrian Mutu parea sa se recupereze bine dupa operatia la genunchi din primavara, dar decizia tribunalului de a-l obliga sa plateasca amenda l-a afectat psihic, lucur care se vede in jocul atacantului. "Le multumesc fanilor, colegilor si conducatorilor Fiorentinei pentru sustinere. Ii asigur ca voi continua sa ma lupt cu forte noi pentru onoarea mea si a lor", a spus Mutu la aflarea deciziei, citat de Adevarul.

In primul amical al Fiorentinei dupa aflarea hotararii, Mutu nu a pus suflet in mediul contra celor de la Cagliari , noteaza presa italiana .

Mutu mai are cateva sanse de a scapa. Un apel la Curtea Suprema din Elvetia sau ajutorul promis de Juventus Torino l-ar putea feri de a plati intreaga suma. "In cazul in care va primi o amenda, o vom plati noi!", au spus italienii, atunci cand Mutu a jucat pentru prima oara la Torino.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea