Social

Mutu notat cu opt in meciul cu Watford

Internationalul Adrian Mutu a fost desemnat de cotidianul britanic "The Sun", care i-a acordat nota 8, omul meciului pe care Chelsea Londra l-a cistigat, miercuri, cu scorul de 4-0, in fata gruparii Watford din liga a doua, intr-o rejucare din turul trei al Cupei Angliei.

Mutu a deschis scorul in minutul 6 si a inscris golul trei in minutul 75. Internationalul roman a fost titular, fiind inlocuit, in minutul 80, cu Damien Duff.

"The Sun" a notat ca Mutu l-a facut pe antrenorul Claudio Ranieri sa se mai gindeasca daca va achizitiona inca un atacant. "Nimeni nu a fost mai incintat decit Mutu. Poate ca primul gol a fost modul sau de a-l intreba pe Ranieri de ce testeaza piata in cautarea lui Christian Vieri si Louis Saha. Cu Hasselbaink si Mutu intr-o forma atit de buna, cine are nevoie sa cumpere jucatori? Mutu a capatat incredere in sine dupa ce a inscris si i-a rasucit pe fundasii lui Watford tot restul meciului", a scris ziarul englez.

"Mu-two" a titrat cotidianul "Daily Miror", un joc de cuvinte intre numele atacantului roman si "two" (doi), aluzie la cele doua goluri inscrise de acesta pentru Chelsea. "Mutu, Hasselbaink si Gudjohnsen au distrus pe Watford si au trimis-o pe Chelsea in turul patru al Cupei Angliei. Atacantii lui Chelsea isi revin in timp ce clubul incearca sa-l aduca pe Saha. Cel de-al doilea gol al lui Mutu, al treilea pentru Chelsea, a ucis formatia din liga a doua. Cu siguranta ca Mutu a inteles mesajul si a dat un raspuns maret, iar dubla sa cu Watford i-a adus un numar de trei goluri in doua meciuri, dupa o perioada sterila de 13 jocuri", a scris cotidianul britanic.

Antrenorul Claudio Ranieri, citat de "Daily Mirror", a declarat ca este fericit pentru reusitele lui Mutu. "Aceasta este viata de marcator. Incerci sa dai totul dar nu marchezi. Acum, in doua partide, inscrii. Sint bucuros pentru Mutu deoarece acum evolueaza cu putin mai multa incredere. Mutu a semnat pentru Chelsea abia in septembrie, dar este un jucator inteligent. Era foarte important pentru atacanti sa marcheze, deoarece golurile pentru ei sint ca oxigenul. Primul gol, marcat de Mutu, a fost important pentru increderea noastra, am reusit sa jucam mai bine. Cel de-al doilea sau gol, de 3-0, a schimbat jocul. Era lucrul de care ne temeam", a spus Ranieri.

BBC a subliniat ca Mutu a lovit primul, deschizind drumul echipei Chelsea spre o victorie reconfortanta. "Fazele ofensive de inalta clasa ale atacantilor au continuat pe parcursul partidei", a notat agentia britanica, in timp ce "Sporting Life" a precizat ca atacantii lui Chelsea i-au trimis un mesaj patronului Roman Abramovici.

Cotidianul "The Independent" a titrat: "Mutu calauzeste plimbarea lui Chelsea in meciul cu Watford", spunind ca internationalul roman si-a recapatat increderea. Antrenorul formatiei Watford, Ray Lewington, citat de "The Independent", a spus ca primul gol al lui Chelsea, inscris de atacantul roman, a fost vital in economia partidei.

"The Guardian" precizeaza ca in meciul cu Watford "atacantii lui Chelsea au revenit spectaculos", in timp ce "Daily Telegraph" a remarcat dubla lui Mutu.

Site-ul oficial al gruparii Chelsea a scris ca perioada de seceta a lui Adrian Mutu a luat sfirsit. "Am avut in Mutu un performer de cea mai buna calitate, desi nici partenerul sau Jimmy Floyd Hasselbaink nu a fost prea departe. Mutu a gasit poarta de doua ori, la primul gol fiind omul potrivit la locul potrivit , iar la cel de-al doilea a avut o executie de expert, care se adauga reusitei din meciul cu Leicester", a subliniat sursa citata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea