Social

Mutu: "Nimic nu imi mai face rau!"

Adrian Mutu a declarat ca a primit cu seninatate stirea conform careia ar urma sa fie cedat, in schimbul lui Antonio Cassano, la AS Roma, a anuntat agentia italiana "Sports". "Eu la Roma? Aceasta stire aparuta in presa italiana ma motiveaza si ma indarjeste. Am suferit destul si nimic nu imi mai poate face rau", a spus Mutu. Internationalul roman a fost prezent pe Stadionul " Santiago Bernabeu " la partida pe care Juventus a pierdut-o, scor 0-1, in fata lui Real Madrid, in prima mansa a optimilor de finala ale UEFA Champions League . Mutu a acordat si un interviu pentru "As", in care spune ca spera sa marcheze golul victoriei pentru Juventus intr-o eventuala finala a Ligii Campionilor contra fostei sale echipe, Chelsea. "Sper ca Chelsea sa castige meciul cu Barcelona. Fostei mele echipe ii doresc tot ce este mai bun. Ii doresc sa ajunga in finala. Sa joace cu Juventus si eu sa marchez golul victoriei", a spus Mutu. Acesta si-ar fi dorit sa evolueze in dubla mansa cu Real Madrid, el facand deplasarea cu Juventus in Spania desi este suspendat. "Mi-ar fi placut sa evoluez la Madrid. Ma aflu pentru prima oara aici si as fi dat orice pentru a putea participa la aceasta dubla mansa fantastica. Am fost departe de teren mai mult de trei luni si sunt departe de cea mai buna forma. Dar am timp pentru a-mi reveni pentru ultimele etape din campionatul Italiei si sper sa pot evolua si in finala Ligii Campionilor", a declarat Mutu. Atacantul roman vorbit si despre programul de dezintoxicare efectuat la clinica "Sporting Chance" din Anglia. "A fost foarte greu, dar eram obligat din punct de vedere moral sa fac acest lucru, pentru ca sanctiunea impusa era minima. Spun ca a fost greu pentru ca prin acest program se incearca si se doreste ca un om sa se cunoasca pe sine, iar acest lucru nu este prea placut. Acum sunt impacat cu mine insumi", a afirmat Mutu.

Intrebat ce simte fata de fostul sau antrenor de la Chelsea, Jose Mourinho, Mutu a raspuns: "Nimic. Ce a fost, a fost. Acum prefer sa privesc inainte". Mutu, care este suspendat pana pe 18 mai, dupa ce a fost depistat pozitiv, va putea evolua in acest sezon doar in ultimele doua etape din campionatul Italiei si, eventual, in finala Ligii Campionilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea