Social

Mutu: "N-am vrut sa plec la Juventus"

Adrian Mutu a declarat pentru "The Evening Standard" ca vrea sa-si demonstreze valoarea la Chelsea, fiind decis sa ramana la gruparea din Londra mai ales dupa ce a avut o discutie cu patronul Roman Abramovici . "Stau la Chelsea, sunt fericit aici si vreau sa-mi arat valoarea pe teren", a spus Mutu. "Am o mare sansa la Chelsea si sunt gata sa o fructific. Am sentimente puternice pentru aceasta echipa si vreau sa raman aici. Nu plec nicaieri pentru ca mereu am vrut sa joc la Chelsea. Nu am spus niciodata ca vreau sa joc la Juventus", a adaugat Mutu.

Altfel, " Briliantul " a primit ieri o oferta de la vicecampioana Europei, AS Monaco , fiind dorit in Principat de antrenorul Didier Deschamps, conform "Calciomercato". Site-ul italian scrie ca Deschamps vrea un atac "atomic", in care Mutu sa joace alaturi de Kallon si Chevanton. "Monaco se mai intereseaza si de Saviola, pe care FC Barcelona vrea sa-l imprumute un an, insa Mutu ar fi lovitura verii pentru Deschamps", noteaza sursa citata. "Calciomercato" prezinta si o declaratie a lui Giovanni Becali , in care acesta spune ca "Mutu va juca doar la o echipa mare". "Miercuri eram intelesi pentru un transfer la Juventus, insa Abramovici, patronul lui Chelsea, a anuntat joi ca nu renunta la Mutu. Juventus este insa o posibilitate pentru Mutu, deoarece este o echipa mare pentru care Adrian vrea sa joace", a spus Becali.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea