Social

#fiorentina #antrenor #scandal #adrian mutu

Mutu, la cutite cu antrenorul Fiorentinei

Atacantul roman Adrian Mutu este protagonistul unui nou scandal. Mutu a avut o divergenta cu Sinisa , antrenorul Fiorentinei, la antrenamentul de miercuri, scrie jurnalul.ro.

Potrivit presei italiene, Mutu, care ajunsese la o intelegere cu privind un imprumut pana la finalul sezonului, s-a certat cu Sinisa Mihajlovici , dupa ce a fost informat de fostul imrpesar Ioan Becali ca Fiorentina nu il mai lasa sa plece gratis decat in afara Italiei.  Atacantul s-a dezechipat si a plecat acasa, fara a da nici o explicatie colegilor.

In , antrenorul l-a exclus pe atacant din lotul pentru partida cu Bologna , care se va disputa azi, in prima etapa din Serie A din 2011.

"Adrian a fost inca o data lipsit de respect fata de club. Va garantez ca povestea dintre Mutu si Fiorentina s-a terminat. Acum ma intereseaza doar meciul cu Bologna, dupa vom decide ce vom face in cazul lui Mutu", a declarat Andrea Della Valle, presedintele clubului Fiorentina.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea