Social

Mutu in conflict cu Mourinho

Adrian Mutu a absentat ieri dimineata de la antrenamentul echipei nationale care a avut loc la baza de la Saftica, fiind invoit pentru rezolvarea unor probleme personale . Atacantul a efectuat insa luni seara un program de recuperare, timp de 40 de minute, dupa care a lamurit situatia sa la Chelsea. Mutu a spus ca se afla in conflict deschis cu antrenorul Jose Mourinho, deoarece acesta nu i-a permis sa onoreze convocarea la echipa nationala desi isi reluase antrenamentele de doua zile. "Singurul conflict pe care l-am avut este legat de echipa nationala, pentru ca nu voia sa ma lase sa vin, pentru ca nu eram refacut dupa accidentare, desi eu i-am spus ca sunt. Eu sunt apt de joc de vreo cinci zile. M-am antrenat in ultimele doua zile la Chelsea. Dar probabil ca pe Mourinho nu l-a interesat sa vada ca m-am refacut. Mi s-a spus ca nu am voie sa plec, dar am zis ca voi veni la echipa nationala cu orice pret, indiferent de ce amenda voi lua", a spus Mutu, care a mentionat ca nu stie nimic despre un eventual transfer de la Chelsea. "Eu nu stiu nimic, dar cred ca pe undeva ar fi mai bine daca s-ar intampla asa. As renunta la Chelsea in primul rand pentru ca nu joc. Nu-mi gasesc loc in echipa si cred ca ar fi mai bine sa plec", a spus Mutu, adaugand ca faptul ca a raspuns convocarii nu-i poate ingreuna situatia la Chelsea mai mult decat este deja. " Briliantul " a precizat ca daca Iordanescu nu-l va mai convoca la prima reprezentativa din cauza ca nu joaca la echipa de club va accepta acest lucru. "Nu mi-a fost teama ca nu voi fi convocat daca nu joc la Chelsea, dar sunt barbat si daca acest lucru se va intampla voi accepta", a spus Mutu. Acesta a afirmat ca echipa nationala a Romaniei este capabila sa obtina cel putin sapte puncte in urmatoarele trei meciuri si considera ca Romania este in acest moment favorita la castigarea meciului de la Praga. "Noi ne ducem acolo sa castigam. Cehia nu cred ca mai este cea de la Campionatul European, iar noi avem un moral bun si incredere", a precizat Mutu. Capitanul Nationalei a mai spus ca pentru un fotbalist care nu evolueaza la echipa sa de club este greu sa dea randament maxim la prima reprezentativa. "Se vede in timpul meciurilor. Pana acum, la mine nu s-a vazut acest lucru si sper sa nu se vada nici in continuare. Dupa meciul cu Macedonia, m-a durut genunchiul si cand am ajuns la Chelsea mi s-a spus ca voi fi titular in meciurile cu Aston Villa si Paris Saint-Germain, dar am jucat doar 30 de minute in aceste doua meciuri", a spus Mutu, care a afirmat, ironic, ca dupa meciul cu Cehia se va intoarce in "vacanta" la Londra.

Iordanescu a declarat ca Mutu, desi nu evolueaza la Chelsea, ramane un jucator de baza al Romaniei. "Eu am vorbit mai de mult cu Mourinho despre Mutu. Daca intre timp lucrurile s-au schimbat sau daca pozitia clubului este alta decat cea dorita de noi toti, nu este o tragedie. Mutu ramane acelasi jucator de valoare, acelasi jucator de baza al nationalei si singurul lucru pe care cred eu ca si-l doreste este sa joace, indiferent daca o face la echipa nationala sau la echipa sa de club", a spus Iordanescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea