Social

Mutu i-a promis lui Murinho ca isi va schimba stilul de viata

Atacantul roman al formatiei Chelsea, Adrian Mutu , a recunoscut ca a purtat o discutie cu noul antrenor al gruparii engleze, Jose Murinho, pe tema stilului sau de viata si a promis ca, in urmatorul sezon, suporterii vor putea sa-i vada talentul de fotbalist, informeaza Sky Sports.

Adrian Mutu a sosit la Chelsea dupa ce a fost transferat de la clubul Parma pentru suma de 15,8 milioane de lire sterline. Valoarea atacantului roman a fost contestata datorita comportamentului sau inadecvat. "In viata oricarui om trebuie sa existe si puncte negative. Stiu ce nu a mers bine anul trecut, dar pot spune ca am castigat multa experienta despre viata si fotbal. Sper ca domnul Murinho ma va ajuta.

Am vorbit cu el si lucrurile au fost clarificate intre noi. Sper sa inscriu cat mai multe goluri pentru a-i rasplati increderea pe care mi-a aratat-o. Daca ma concentrez pe fotbal inseamna sa ma respect. Nu este chiar asa de greu sa stai acasa. Nici sa iesi in oras in fiecare seara nu e bine", a explicat Mutu. Antrenorul Jose Morinho este cunoscut pentru disciplina pe care o impune elevilor sai si Mutu a promis ca in sezonul viitor va rezista tentatiilor din jur si va incerca sa-si recapete simtul golului.

Potrivit cotidianului "The Mirror", Mutu a afirmat ca Manchester United ar trebui sa se teama de Chelsea in noua editie de campionat. "Cred ca United trebuie sa se teama de noi. I-am batut sezonul trecut, iar acum atacantii nostri sunt mai puternici", a spus Mutu. Cotidianul "Daily Star" informeaza ca Adrian Mutu a fost avertizat de oficialii gruparii londoneze sa isi schimbe obiceiul de a-si petrece noptile in cluburi, in caz contrar riscand sa fie dat afara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea