Social

Mutu este un bun exemplu

Antrenorul echipei Chelsea Londra, Jose Mourinho , a declarat ca Adrian Mutu este un bun exemplu de jucator care vrea sa ramina si sa lupte pentru echipa.

"Dorinta jucatorului este foarte importanta pentru mine, chiar cruciala. Am vorbit cu Mutu despre ambitiile sale pentru acest sezon. A spus ca vrea sa ramina si sa lupte. Mutu este un bun exemplu de jucator care vrea sa ramina, un bun exemplu pentru ceea ce imi doresc de la jucatori. A spus ca vrea un inceput de sezon reusit. Mutu a pornit bine in sezonul trecut, dar nu a durat. Mi-a spus ca simte ca poate da mult mai mult in acest campionat", a spus Mourinho .

Cotidianul britanic noteaza ca tehnicianul portughez a verificat forma sportiva a atacantului roman la primul antrenament efectuat dupa reunirea lotului .

"The Sun" a realizat o statistica a reusitelor si esecurilor de pina acum ale antrenorului Jose Mourinho. Din prima categorie face parte si Adrian Mutu, alaturi de nou venitul Matja Kezman. "Faptul ca este jucator de echipa lasa o portita deschisa pentru Mutu", a notat ziarul englez.

"The Sun" scrie ca Mourinho le-a dat doua saptamini jucatorilor care nu au participat la Euro-2004 sa demonstreze ce pot, iar printre ei se afla si Mutu.

Jose Mourinho a afirmat ca Euro-2004 a aratat faptul ca fotbalul este intr-o continua transformare. "Grupul, nu individualitatile, are cistig de cauza. Am auzit critici aspre la adresa Greciei. Eu sint de alta parere. Antrenorul Otto Rehhagel a realizat ceva extraordinar. A inteles potentialul echipei, calitatile jucatorilor si le-a adaptat cerintelor sale. Nu exista staruri, nici jucatori veniti de pe alta planeta. Exista doar jucatori buni luptind pentru rezultat, pentru echipa. FC Porto se incadra si ea in aceasta categorie", a spus Mourinho.

Tehnicianul portughez a mentionat ca vedetele cu mari orgolii trebuie sa inteleaga ca pe primul plan este echipa. "Daca acesti jucatori se pot incadra in organizarea tactica a echipei, este excelent. Spre exemplu, Hernan Crespo . Nu este aici, alaturi de noi. Nu stiu cind il voi mai vedea, daca il voi vedea", a comentat Mourinho.

Antrenorul echipei Chelsea a declarat ca isi va aduce mereu aminte cu placere de mijlocasul Deco, cu care a realizat performante deosebite la FC Porto, dar acesta nu reprezinta o prioritate. "Nu vreau ca echipa mea sa fie robotizata, vreau ca fiecare jucator sa isi faca treaba pe postul sau. Dar daca va trebui sa cistig cu 1-0, o voi face. Chiar si Roman Abramovici prefera asta decit sa piarda cu 5-4", a comentat Mourinho.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea