Social

Mutu crede ca i s-a intins o cursa

Recentele dezvaluiri din presa italiana conform carora Adrian Mutu ar fi avut o aventura cu un fotomodel sud-american au dat nastere unor discutii tensionate in cuplul Adrian Mutu - Alexandra Dinu . Adrian a trebuit sa-i explice logodnicei sale aventura pe care ar fi avut-o cu Aida Yespica. in numarul de astazi al ziarului ProSport, Alexandra declara ca totul s-a sfarsit intre ei. Cu toate acestea, apropiatii cuplului sunt de parere ca cei doi au toate sansele sa treaca si peste acest incident cu bine, asa cum au trecut pana acum peste toate piedicile. Adrian Mutu si Alexandra Dinu au trecut prin multe situatii dificile impreuna si au dejucat deseori incercarile unora de a-i dezbina. in editia de azi a ziarului ProSport, Alexandra spune ca nu mai vrea sa se marite cu Adrian si chiar ca nu s-ar mai fi pus vreodata problema sa se recasatoreasca: "imi continuu cariera in Italia si cred ca e mai important sa ma exprim aici, prin ceea ce fac. Nu vreau sa comentez relatia mea cu Adrian. Dar ca sa nu mai fie speculatii, fac o precizare clara: eu si Adrian nu mai suntem impreuna! E un capitol incheiat din viata mea. Definitiv!". Apropiatii cuplului sustin ca Alexandra s-a suparat pe situatia creata de dezvaluirile din presa italiana si i-a cerut explicatii lui Adrian. Scuza fotbalistului a fost faptul ca toata povestea pare a fi un scenariu bine ticluit avand in vedere ca fotomodelul sud-american cu care Adrian pare sa-si fi inselat logodnica are acelasi manager pe care l-a avut si Moran Atias, un fotomodel si prezentatoare din Italia, care a fost si ea iubita jucatorului. in prezent Alexandra locuieste la Milano, acolo unde sta de cand s-a stabilit in Italia, impreuna cu parintii ei si sora sa, isi continua filmarile la Siracusa si impreuna cu Adrian se ocupa de Mario, care este ferit de certurile parintilor. Cei doi logodnici urmau sa se mute impreuna la sfarsitul acestei luni in apartamentul cumparat la Torino si chiar daca s-au certat, apropiatii lor sunt convinsi ca vor depasi momentul cu bine si ca planurile isi vor urma cursul firesc. Motivele care inclina in favoarea lui Adrian sunt faptul ca cei doi se iubesc si ca au impreuna un copil reusit la care tin amandoi foarte mult. in urma cu sase luni Adrian i-a promis Alexandrei ca nu va lasa pe nimeni sa se mai amestece intre ei si nici nu va mai permite ca fericirea lor sa fie distrusa. Totodata, cel care urma sa le fie nas la a doua casatorie continua pregatirile pentru luna lor de miere avand aceeasi convingere ca Adrian si Alexandra se vor impaca si ca discutia creata de Aida Yespica este doar o cearta de moment.
Mutu crede ca i s-a intins o cursa

Dupa recentele dezvaluiri din "Novella 2000", Mutu a incercat sa se dezvinovateasca in fata Alexandrei. Apropiatii lor ne-au povestit ca Mutu suspecteaza faptul ca i s-a intins o cursa deoarece Aida, femeia cu care Adrian pare sa o fi inselat pe Alexandra, are acelasi manager pe care l-a avut si Moran Atias in perioada in care relatia ei cu Mutu rasuflase in presa. Managerul se numeste Lele Mora, e unul din cei mai cunoscuti agenti din Italia si e capabil sa faca din orice starleta o vedeta cu faima internationala, iar Aida e noua lui protejata. Nu stim insa cum i-a explicat Mutu Alexandrei vizita in miez de noapte pe care i-a facut-o Aidei acasa.

"De nunta noastra veti afla doar dupa ce va avea loc"

Pusa iar in fata unei escapade amoroase a fostului ei sot, Alexandra neaga acum ca ar fi fost tentata sa formeze iar un cuplu cu acte cu Adrian. Desi acum o luna jumatate ea declara: "Eu si Adi ne iubim foarte mult. Nu ca in prima zi, dar ne iubim. Suntem mai maturi si privim cu alti ochi acum relatia noastra... Urmeaza sa ne mutam impreuna la Torino. Am cumparat acolo o casa si o sa caut si gradinita pentru Mario." intrebata daca vrea sa se recasatoreasca, Alexandra a raspuns la vremea respectiva: "Deocamdata, nu. Oricum nu vom mai face cununie religioasa , am facut o data. si nu va afla nimeni, decat dupa ce se va consuma evenimentul." in perioada cat Adrian a fost la dezintoxicare ea a cumparat casa mult-visata la Torino si intentiona sa-l ia pe Mario de la Milano, unde locuieste cu parintii ei si sa-l mute la Torino cu ea si Adrian. "Mario a crescut. O sa ii caut o gradinita acolo, va locui cu noi. Nu vrem sa stam fara el."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea