Social

Mutu are logodnica dominicana

Adrian Mutu se insoara. Saptaminalul Fanatik prezinta in exclusivitate fotografii cu logodnica atacantului de la Juventus, Consuelo Matos Gomez din Republica Dominicana . Cei doi vor sa se casatoreasca in toamna, o nunta fiind programata la Pitesti, alta la Santo Domingo.


A pozat in familist pentru conservatorii britanici doar-doar va obtine o sanctiune mai mica in cazul consumului de droguri. Alexandra a intrat in joc, a aparut pe prima pagina a tabloidelor si s-a relansat in cariera de actrita, obtinind mai multe contracte. Scenariul a fost completat de Nicu Gheara, care l-a dat afara din sindicatul fotbalistilor si a simulat o ruptura totala in afaceri pentru ca numele atacantului de la Juventus sa nu mai fie asociat cu lumea interlopa a traficului de droguri. Mutu a plusat, trimitindu-si prietenii sa ridice ancora iahtului de la Ibiza, folosit de Nicu Gheara ca sa turneze videoclipuri cu fetele de la Spicy. Totul a fost un bluf, fotografiile publicate in numarul de ieri de saptaminalul Fanatik demonstrind ca lantul de iubire dintre cei doi este mai strins ca niciodata. In peisajul exotic de la Ibiza a aparut si o frumoasa dominicana, Consuelo Matos Gomez, care promite sa fie a doua mireasa pentru Adrian Mutu.

Fiica de bancher

Bomba a fost detonata chiar in momentul in care oficialii de la Juventus planuiau folosirea romanului ca moneda de schimb pentru Cassano. Consuelo are 28 de ani, este fiica unui bancher din Republica Dominicana , care este si presedintele Ligii Profesioniste de Baseball, si lucreaza la Consulatul din Vatican al tarii din Caraibe. Vorbeste sase limbi straine si l-a cunoscut pe Mutu in urma cu an prin Catrinel Menghia , top-modelul aflat in relatii strinse cu un procurator de la GIA World, Massimo Brambati . In toata aceasta perioada, Mutu a incercat sa se impace cu fosta sa sotie Alexandra, a fost fotografiat de paparazzi in bratele venezuelenei Aida Yespica, o vedeta TV recunoscuta pentru calendarele sexy din peninsula, si a flirtat cu vedeta TV Monica Dascalu, cu care de altfel s-a si afisat in public, pentru a nu inventaria decit ultimele escapade amoroase ale pitesteanului. Am vrut sa o protejez. De presa, de invidii, de rautatile care parca nu se mai terminau. Nici macar cei mai apropiati prieteni ai mei nu au stiut nimic. A fost o discretie totala. In timp ce voi ma cuplati in Romania cu cine voiati si cine nu voiati, de la Monica Dascalu la Brigitte Bardot, eu traiam miracolul. Miracolul de a te indragosti din nou, motiveaza Mutu in Fanatik.

Doua nunti in toamna

Conform Fanatik, Adrian si Consuelo ar urma sa oficializeze relatia in toamna, fiind programate doua nunti, una in Republica Dominicana si alta la Pitesti. La ambele, nasi de cununie vor fi Nicu si Marilena Gheara, Consuelo urmind sa treaca la ortodoxism. Relatia celor doi a fost tinuta departe de ochii presei si chiar de cei ai apropiatilor lui Adi Mutu. Ne dorim foarte mult un copil si asta cit mai repede cu putinta. Vreau ca Mario sa aiba o sora sau un fratior, declara Mutu pentru Fanatik.

Am suferit destul din cauza lui

Vestea casatoriei lui Mutu cu Consuelo i-a luat prin surprindere nu doar pe prietenii atacantului roman, ci si pe fosta sa sotie, Alexandra Dinu, aflata in Romania pentru citeva zile.

Alexandra, ai aflat ca Adrian se insoara?

Am vazut, dar nu vreau sa mai comentez nimic cu privire la Adrian. Povestea asta mi-a ajuns. Am suferit destul din cauza lui. Si de altfel nu sint nici prea multe de zis. Sincer, ce as putea sa spun acum? Abia mi-am regasit linistea. Nu vreau sa mai aud de el.

Ce faci in Romania?

Am venit in tara impreuna cu Mario pentru o sedinta foto . Am profitat de ocazie sa-mi vad rudele si prietenii de aici. La sfirsitul saptaminii ne vom intoarce in Italia, pentru ca trebuie sa filmez. Cinematografia nu e doar un moft. M-a ajutat sa trec peste cea mai neagra perioada din viata mea. Avind o ocupatie care iti place si concentrindu-te asupra ei, treci mai usor peste necazuri. Exact asa a fost in cazul meu.

Planuri de vacanta ti-ai facut?

Saptamina viitoare voi termina ultimul film. Pe 29 ar fi trebuit sa incep un alt proiect, dar s-a aminat cu o luna. Voi profita de aceasta perioada libera pentru a merge cu Mario la mare in Italia, dar voi veni citeva zile si in tara. In urmatorul film, voi detine rolul principal si voi avea norocul sa joc alaturi de un cunoscut actor de teatru din Italia. Imi face mare placere sa joc alaturi de actori consacrati, pentru ca asa mai invat si eu cite ceva. (R.MAHA)

Chelsea vrea 8 milioane de lire sterline de la Mutu

Adrian Mutu a scapat de suspendarea dictata de Federatia engleza si ratificata de FIFA pentru consumul de droguri. Fotbalistul roman a revenit pe gazon, jucind atit pentru Juventus, cit si pentru echipa nationala, evolutia din ambele partide demonstrind ca este departe de forma care i-a adus contracte cu multe zerouri in coada. In schimb, Adrian Mutu se afla in litigiu cu gruparea lui Roman Abramovici, Chelsea Londra, care, invocind unele articole din contractul cu jucatorul, solicita despagubiri de 8 milioane de lire sterline. Chelsea a obtinut si acordul FIFA, procesul fiind in plina derulare. In cazul in care londonezii vor avea cistig de cauza, averea lui Mutu va fi pusa sub sechestru, incepind cu proprietatile detinute de atacantul lui Juventus pe teritoriul Angliei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea