Social

Mutu, acuzat ca a trisat

Antrenorul Sampdoriei, Walter Mazzarri, a cerut ca atacantul roman sa fie sanctionat dupa ce a simulat un fault in careu.

Fiorentina a remizat, scor 2-2, pe teren propriu in fata Sampdoriei Genoa. Internationalul roman Adrian Mutu a inscris golul de 2-1 dintr-o lovitura de pedeapsa contestata de oaspeti, pe care tot el o obtinuse.

„Nu cred ca a fost penalty. Adrian Mutu ar fi trebuit sa fie sanctionat pentru ca a cautat contactul. De pe margine, mi s-a parut simulare clara si reluarile TV au confirmat acest lucru. Am preluat conducerea meritat, dar am fost egalati in cel mai bun moment al nostru, iar apoi a venit acel penalty care m-a infuriat. Daca nu
s-ar fi acordat, am fi luat cele trei puncte", a declarat Mazzarri.

Pana la urma, meciul s-a incheiat cu un rezultat prost pentru Fiorentina, care o apropie pe AC Milan la doar doua puncte de pozitia a patra, ocupata de toscani. „Rezultatul contra Sampdoriei ne-a produs o furie mare, dar trebuie sa ramanem concentrati.

A lua un gol in ultimele minute este o mare suparare pentru fiecare dintre noi, dar speram sa o transformam intr-un lucru pozitiv, pentru a scoate un rezultat bun in Cupa UEFA si pentru a ne mentine pe locul patru. Milan e inca in spatele nostru", a spus Mutu.

Radu Stefan , tap ispasitor

Presa italiana l-a criticat dur pe fundasul roman al lui Lazio, Radu Stefan, dupa infrangerea romanilor, scor 2-5, pe terenul lui Juventus. „Radu, De Silvestri si Baronio au fost principalii responsabili pentru primirea celor patru goluri din prima repriza. Radu a fost un simplu jalon pentru torinezi, fiind prea timid pentru duelurile cu Nedved si Camoranesi", a notat goal.com.

Spre deosebire de ex-dinamovist, fundasul lui Inter, Cristi Chivu, a fost laudat dupa jocul din ultima etapa, in care Inter s-a impus cu 2-1 contra lui Cagliari . „Accidentat din nou la umar, Chivu a jucat eroic, fiind comandantul apararii. Mai mult, a obtinut lovitura libera din care Materazzi a inscris golul de 2-1", a scris „Il Giornale".
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea