Social

Mutu a marcat din nou

Adrian Mutu pur si simplu nu se poate opri. Decarul echipei nationale a Romaniei si al Fiorentinei a reusit un nou gol in campionatul italian, in victoria echipei sale, 2-0 cu Reggina.

Victoria Milanului de sambata seara, 3-1 cu Cagliari, avea sa ii motiveze pe Mutu&Co. Fiorentina a castigat fara probleme partida de pe teren propriu cu Reggina, dupa un meci controlat „da capo al fine”. Oaspetii aveau sa reziste doar jumatate de repriza. In minutul 23, Viola avea sa deschida scorul prin atacantul Giampaolo Pazzini. Integralist, Adi Mutu a stabilist scorul final in minutele de prelungire ale partidei, marcand cel de-al 16-lea gol al sau in acest sezon de Serie A.

In alta partida din etapa a 32-a din campionatul italian, Cristi Chivu nu a jucat la Bergamo, fiind menajat de Roberto Mancini . Inter s-a impus cu 2-0 in fata Atalantei, facand un nou pas spre al treilea titlu consecutiv.

Tot in Serie A, Stefan Radu a jucat primele 62 de minute ale partidei Parma-Lazio 2-2, in timp ce Walter Zenga s-a bucurat de un debut de-a dreptul senzational in prima divizie din tara sa, echipa condusa de fostul antrenor al Stelei, Catania, castigand cu 3-0 in fata lui Napoli. 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea