Social

#chelsea #scandal #mutu

Mutu a gasit explicatia: „Sunt blestemat”

Lui Adrian Mutu nu prea i-a iesit pasenta in aceasta iarna. Lasand la o parte decesul bunicii, care nu poate fi trecut in aceasta categorie, „ Briliantul ” a avut parte de foarte multe ghinioane, motiv pentru care sustine ca a fost „blestemat”.

Mai intai, a ratat o lovitura de la unsprezece metri cu Italia, un penalty care, transformat, ar fi calificat echipa nationala in sferturile Europenelor din Austria si Elvetia. Mai apoi, a ratat transferul la AS Roma si, drept urmare, o consistenta marire a salariului. Tot pe plan pecuniar , a primit o veste-soc din partea FIFA, fiind anuntat ca trebuie sa plateasca nu mai putin de 17.2 milioane de euro lui Chelsea pentru cazul „Cocaina”. Pentru ca totul sa fie complet, a ratat sansa de a reintra in gratiile microbistilor tricolori , accidentandu-se si pierzand intalnirea Romania - Letonia.

Exasperat, Adi crede ca la mijloc este ceva necurat. „Cand e sa se stranga, nu mai scapi de necazuri. Vin unul dupa altul. Asta e insa viata. Sunt nevoit sa iau o pauza de doua saptamani. Am suferit o luxatie la cot, iar medicii au luat decizia sa-mi puna bratul in ghips. M-am saturat de ghinioane! Parca sunt blestemat. Eu sunt o fire puternica insa si trec si peste acest hop”, a declarat Mutu intr-un interviu acordat cotidianului Cancan.

Dator cu 17.2 milioane la Chelsea, Briliantul anunta ca isi va vinde clubul de noapte din Bucuresti, dar sustine ca aceasta afacere nu are legatura cu banii pe care trebuie sa ii plateasca gruparii londoneze. „Pur si simplu, n-a mers asa cum mi-as fi dorit si am primit o oferta pentru el de la niste italieni. Am negociat si ne-am inteles asupra tuturor detaliilor. Imi pare rau, dar nu ma pune sa-ti precizez suma. Exista o clauza de confidentialitate . Oricum, banii nu s-au virat inca. Actele se definitiveaza peste doua saptamani”, a mai tinut sa precizeze Adi Mutu .
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea