Social

Muresan: Liga I a devenit stana lui Gigi Becali

Presedintele lui CFR Cluj, Iuliu Muresan , a acuzat dur aseara arbitrajul de la meciul cu Poli Iasi , considerand ca nu a fost penalty la golul iesenilor informeaza NewsIn.

"CFR-ul a fost executat, pentru ca nu a fost penalty. Liga I a devenit stana lui Gigi Becali, iar ce se intampla a devenit o hotie foarte mare. Nu e vorba daca meritam sa castigam, pentru noi era important si un punct. Campionatul este cumparat. O sa vedeti ca Steaua va lua trei puncte la masa verde . Ce se intampla cu arbitrajele e revoltator", a declarat Iuliu Muresan.

Intrebat daca a dorit ca echipa ardeleana sa paraseasca terenul din cauza arbitrajului, Muresan a raspuns: "Nu am fost de acord sa ne retragem de pe teren. O sa ramanem in continuare in campionat si o sa vedem ce va fi".

Partida Poli Iasi-CFR Cluj, din etapa a 25-a a Ligii I, s-a disputat sambata si s-a incheiat cu scorul de 1-0, golul fiind marcat de Andrei Cristea , dintr-un penalty contestat de clujeni, in minutul 72.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea