Social

#avocatul poporului #nexistenta unui conflict #guvern #ordonanta urgenta

Muraru: Intre Guvernul Romaniei si Avocatul Poporului nu exista niciun conflict

Ioan Muraru , Avocatul Poporului, a tinut sa precizeze vineri ca nu exista niciun conflict intre guvernul romaniei si institutia pe care o reprezinta si nici macar un conflict cu presedintele Traian Basescu, spunand ca ei reprezinta doar doua puncte de vedere diferite.

"Avocatul Poporului a sesizat Curtea Constitutionala asupra Ordonantei de Urgenta care interzice cumulul pensiilor cu salariile, data de Guvernul Boc, pentru ca asa trebuie.

avocatul poporului are rolul de a sta cu ochii pe Guvern si sa il sprijine atunci cand are impresia ca duce spre ceva gresit, spre o guvernare nereusita sau administratie defectuoasa", a precizat Muraru pentru Antena 3. Acesta a mai spus ca ii respecta pe membrii Executivului si pe multi dintre acestia ii cunoaste personal, dar sesizarea trebuia facuta pentru ca a fost incalcata Constitutia.

"Intre Guvernul Romaniei si Avocatul Poporului nu exista niciun conflict. Nu exista conflict nici intre mine si presedintele Traian Basescu asa cum specula presa in ultimele zile..."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea