Social

#soferi #trafic #moldoveni #munteni

Muntenii sunt cei mai buni soferi, iar iesenii, cei mai slabi

Muntenii sunt cei mai buni soferi . Iar cei mai slabi sunt iesenii, dar nici vrancenii nu se pot lauda ca sofeaza mai bine. Asa arata statisticile privind promovabilitatea la examenul de conducere din acest an. Si tot cifrele spun ca soferitele sunt mai bune la testarea scrisa, dar barbatii le dau lectii la traseu .

Cea mai mare promovabilitate la examenul auto au obtinut-o cei din Teleorman. Din 3.300 de participanti , aproape toti au reusit. Si la Braila candidatii sunt bine pregatiti, iar in Dolj au trecut probele in primul trimestru al acestui an peste 88% dintre cei testati.

Cei mai slabo soferi au fosr inregistrati in Iasi. Din cei 9.100 de participanti la examen anul acesta, 60% au picat. Vine din urma Vrancea cu o promovabilitate de doar 40%. Putin mai bine ca moldovenii stau cei din Bihor, unde jumatate a luat examenul anul acesta si cealalta jumatate a picat.

 ( citeste continuarea in Realitatea.net )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea