Social

Municipiul Alexandria are o Strategie de dezvoltare pe termen mediu

In cadrul unei conferinte orga­nizata luni, 31 martie 2008, la Alexandria , a fost anuntata fi­nalizarea proiectului “Evaluare Ex-Ante a Strategiei municipiului Ale­­xandria” finantat prin Pro­gramul PHARE 2005. Cu acest prilej, a fost marcata o contributie importanta la ac­tiunile Facilitatii de Evaluare din cadrul Ministerului Econo­miei si Fi­nantelor.

Aceasta este un instrument al Autoritatii pentru Coordonarea In­stru­men­telor Structurale (ACIS) din cadrul Ministerului Economiei, avand ca scop cresterea rele­vantei, eficientei, eficacitatii, im­­pactului si sustenabilitatii po­liticilor si strategilor, precum si a programelor sau proiectelor finantate din fonduri publice (bugetele locale sau bugetul central).

Proiectul a avut ca obiectiv asigurarea asistentei tehnice in vederea evaluarii ex-ante a do­meniilor prioritare de dez­­voltare, asa cum au fost incluse in Strategia de Dezvoltare Loca­la a municipiului Alexandria. (continuarea in Gazeta de Teleorman)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Gazeta de Teleorman

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea