Social

#ratb #cfr calatori #metrorex #bilete comune #municipalitate

Municipalitatea vrea sa introduca biletele comune pe liniile RATB, Metrorex si CFR Calatori

Locuitorii Capitalei ar putea circula cu 5 tipuri de bilete comune pe liniile RATB, Metrorex si CFR Calatori. In cazul CFR Calatori, biletele vor fi valabile pentru inelul de cale ferata al Bucurestiului.

Proiectul urmeaza sa fie dezbatut in cadrul sedintei de vineri a Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB).

Primul tip de bilet unic va fi valabil timp 60 de minute de la prima validare, atat la RATB, cat si la Metrorex. In cele 60 de minute nu exista o limitare a numarului de validari. Costul acestui bilet va fi de 5 lei.

Al doilea titlu de calatorie propus este biletul unic multiplu cu 10 calatorii. El va fi valabil 60 de minute de la prima validare, atat la Metrorex, cat si la RATB. Biletul ofera un numar nelimitat de validari si va costa 30 de lei.

CGMB va propune si abonamentul unic pentru o zi, utilizabil la Metrorex si RATB. Va costa 16 lei, va oferi un numar nelimitat de validari si va fi valabil 24 de ore.

Al patrulea bilet unic este valabil 90 de minute, pe liniile RATB si trenurile CFR care circula pe inelul de cale ferata al Capitalei. Pretul sau va fi de 5 lei.

Al cincilea titlu de calatorie va fi biletul unic de calatorie valabil timp de 90 de minute de la prima validare. Poate fi folosit pe toate cele 3 mijloace de transport si costa 5 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea