Social

Mumia din closet

O batrana disparuta in urma cu un an si doua luni a fost gasita moarta intr-un WC public. Corpul femeii se mumificase si era de nerecunoscut .

Niste copii care se jucau ieri in zona autogarii din Curtea de Arges au facut o descoperire macabra. Sub scarile unei toalete publice de la subsolul cladirii, intr-o nisa unde pe vremuri femeile de serviciu depozitau maturile si galetile, au dat peste ceea ce parea a fi un cadavru. Speriati, micutii i-au anuntat pe angajatii autogarii, iar acestia au chemat politia.


DISPARUTA DE PESTE UN AN

Pornind de la dimensiunile cadavrului, politistii au crezut la inceput ca este vorba de un copil. Zona este frecventata de copiii strazii , astfel incat nu era exclus ca vreunul dintre ei sa se fi adapostit acolo si sa fi fost rapus de ger. Insa dupa ce corpul a fost scos din nisa ingusta si examinat cu atentie, s-a constatat ca este vorba de o femeie. Deoarece cadavrul era mumificat, concluzia anchetatorilor a fost ca decesul s-a produs cu foarte mult timp in urma. Dupa verificarea listei cu persoanele disparute in ultima vreme in zona Curtea de Arges, toate indiciile pareau sa duca in aceeasi directie: persoana decedata era Vasilica Campeanu, de 64 de ani, disparuta de acasa din data de 19 noiembrie 2004.

SILICA

Vasilica Campeanu, careia satenii din Albestii de Arges ii spuneau "Silica", locuia intr-o casuta modesta si isi castiga existenta lucrand cu ziua pe la oameni sau adunand cartoane si maculatura din oras. Din acest motiv, mergea destul de des la Curtea de Arges, insa de fiecare data se intorcea acasa inainte de caderea noptii. Nu la fel s-a intamplat insa si pe 19 noiembrie 2004. A doua zi, copiii femeii, care locuiau tot in Albestii de Arges, au anuntat disparitia la politie. Pentru ca Vasilica Campeanu nu a mai aparut, toata lumea a crezut ca a murit inecata in raul Arges , care trece prin apropierea casei sale.

MOARTA IN SOMN

Dupa mai bine de un an si doua luni, ipoteza a fost infirmata, cadavrul femeii fiind gasit intr-un loc prin apropierea caruia trec zilnic sute de persoane. Anchetatorii au exclus varianta unei crime, la prima examinare cadavrul neprezentand urme de violenta. Politistii presupun ca Vasilica Campeanu pierduse ultimul autobuz spre casa si se adapostise in acea nisa pentru a se adaposti de frig, dar a murit in somn. Corpul mumificat va fi examinat de medicii legisti, care vor stabili cauzele exacte ale mortii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea