Social

Multa alegrie, multa nebunie

Multa alegrie la spanioli. Veteranul Luis Aragones a infierbintat si mai tare vara torida a ibericilor, lucrindu-i la sentiment dupa o lunga perioada de seceta. Trufasii caballeros au luat pozitii pe aliniamentul trofeului european. Au drept meritat la inaltare spaniolii. Ca si la trairea exuberanta a momentului de apogeu dupa un parcurs aproape perfect. Nemtii au sarbatorit si ei, dind o lectie a demnitatii cu care poate fi acceptata chiar si infringerea.

Asadar, despre premianti , numai de bine! Echilibru in administrarea esecului la nemti. Multa alegrie la spanioli, alegrie din care se imprumuta fara dobinda chiar si trabahadorii cu carte de munca in exil. Si multa nebunie la noi, capsunarii de-acasa condamnati sa-si duca traiul din repetentie-n repetentie. Spaniolii isi povestesc izbinda. Noi, cei lasati la vatra de exigentele performantei, reluam povestile tembele imprumutate din culcusul viselor colorate.

 

Continuarea in Jurnalul National


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea