Social

MTS Leasing, conducere penala

Reprezentanta din Romania a MTS Leasing, care a pagubit 700 de clienti cu aproximativ 100 de milioane de euro, a fost condusa de un client al PNA, Marian Fatu. Acesta a fost trimis in judecata in dosarul Dabela-Radet, sub acuzatia de trafic de influenta.
In decembrie 2002, Gheorghe Dabela, directorul general al RADET Bucuresti, a fost arestat pentru luare mita de la mai multe firme care voiau sa incheie contracte cu societatea de stat. Marian Fatu, patron al unei fabrici de pantofi, Marflor Prod Impex SRL si consilier al PRS Rohrsanierung din Hanovra, a fost si el arestat, sub acuzatia ca

i-a dat mita citeva mii de euro lui Dabela pentru a favoriza firma germana. Ulterior, Fatu a fost judecat in stare de libertate.

Dupa numai doi ani, Marian Fatu este amestecat intr-un scandal de inselaciune iscat in jurul altei firme germane, MTS Leasing. Fatu era mina dreapta a directorului reprezentantei MTS Leasing in Romania, Matthias Metzen. In plus, doua dintre agentiile MTS Leasing, aflate pina acum doua zile in Calea Dorobantilor nr. 5-7 si din Calea Mosilor nr. 229 din Bucuresti, erau administrate de SC Elegant Prod SRL, firma a lui Marian Fatu.

Un alt personaj controversat

Reprezentantii din Germania ai MTS Leasing au negat ieri, printr-un comunicat de presa, ca firma ar fi in stare de faliment. In schimb, sustin ca unul dintre consilierii financiari ai companiei, Calin Armen, a deturnat fondurile societatii si a disparut. Calin Armen a fost presedintele Companiei Populare de Leasing din Bucuresti, firma sa fiind implicata in mai multe cazuri cu acuzatii de inselaciune.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea