Social

#rovinieta #transport #masina

MT suspenda aplicarea amenzilor pentru lipsa rovinietei, in perioada 21-31 iulie

Ministerul Transporturilor (MT) a luat decizia de a suspenda aplicarea amenzilor contraventionale utilizatorilor depistati fara rovinieta valabila in perioada 21- 31 iulie 2008, datorita modificarilor in procesul de distributie si eliberare a rovinietelor, se arata intr-un comunicat al MT.

Masura vine in urma introducerii noilor modele de roviniete, rovinietele- ecuson si rovinietele matca- cupon neputand fi eliberate simultan de punctele de lucru si pot exista puncte de distributie care nu vor dispune de stocuri.

Astfel, din cauza acestor modificari in procesul de distributie si eliberare a rovinietelor, Ministerul Transporturilor a luat decizia de a suspenda aplicarea amenzilor contraventionale soferilor depistati fara rovinieta valabila in perioada 21.07.2008 – 31.07.2008.

Producatorul a inceput livrarea rovinietelor catre Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, toate modelele de roviniete cu valabilitate mai mica de 12 luni (1 zi, 7 zile, 30 zile) urmand a fi repartizate in punctele de distributie.

Conform ministerului de resort, pentru utilizatorii care doresc achitarea tarifului de utilizare pentru o perioada de 12 luni, rovinietele-ecuson vor fi disponibile in continuare la oficiile apartinand CN Posta Romana SA pana la data la care vor fi repartizate si rovinietele matca-cupon cu valabilitate de 12 luni.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea