Social

Mozart si Salam - doi monstri sacri ai muzicii

Cine n-are un fiu de bulibasa de ingropat la stiri se descurca cum poate. Uite, Prima TV , de exemplu, s-a descurcat, intr-o seara, foarte bine. A difuzat de vreo 10 ori, pe parcursul jurnalului de stiri, un promo care spunea cam asa: Reteta succesului lui Florin Salam , numai la Focus Plus. Si, pe la sfirsitul jurnalului, a aparut si invitatul special al editiei, cu tot cu reteta. Constind, evident, in citeva versuri de manea si o vorbire de genul: Trebuie sa fii cit mai natural, nu trebuie sa fii fitos, cu oamenii trebuie sa fii dulce. De-abia astept anul 2007, ca sa aud, la Prima TV , nu doar retetele de slabit ale Minodorei La Maxim, ci si numarul si marca vopselei de par pe care-o foloseste Carmen Serban .
Aoleu, am uitat sa va spun ce comentariu a avut Adrian Bucur , crainicul de la Prima TV, dupa ce Salam ne-a expus reteta lui de succes. A zis asa: Aduce cu Mozart, nu?. Banuiesc ca, la faza asta, Beethoven, Chopin, Bach si Marius Moga au rasuflat adinc. Primii trei a usurare, iar ultimul de nervi si de invidie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea