Social

Mourinho va fi noul antrenor al lui Inter Milano

Jose Mourinho s-a inteles cu patronul de la Inter, Massimo Moratti, pentru a prelua echipa din vara, anunta tabloidul englez "The Sun".

Conform sursei citate, Mourinho si-a anuntat apropiatii ca va antrena din nou si ca deja si-a stabilit principalele tinte pentru campania de achizitii.

Prioritatile lui Mourinho pentru sezonul viitor sunt transferurile celor mai buni jucatori ai lui Chelsea , Didier Drogba si Frank Lampard, pentru care a pregatit o suma de 45 milioane de euro.

Lampard, in varsta de 29 de ani, era unul dintre cei mai apropiati jucatori de Mourinho pe vremea cand portughezul antrena la Chelsea, iar antrenorul a spus despre el ca este "cel mai bun profesionist" alaturi de care a lucrat.

De asemenea, Mourinho a fost cel care l-a adus pe Drogba la Chelsea, in 2004, de la gruparea franceza Olimpique Marseille , si a fost in relatii foarte bune cu atacantul ivorian pe toata durata perioadei in care a antrenat echipa de pe "Stamford Bridge ".

Principalul obiectiv al lui Mourinho este castigarea Ligii Campionilor.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea