Social

Mourinho nu mai vrea jucatori la Chelsea

Managerul clubului Chelsea, Jose Mourinho , a declarat ca nu este interesat de serviciile fotbalistului echipei Bayern Munchen , Michael Ballack , si nici de aducerea altui jucator in perioada de mercato din aceasta iarna. Asta dupa ce, saptamana trecuta, directorul general al gruparii Bayern Munchen, Karl-Heinz Rummenige, a afirmat ca agentul lui Ballack a contactat cluburile Real Madrid si Chelsea pentru a le propune serviciile jucatorului.

"Nu ma gandesc nici macar la alti fotbalisti . Nu vreau nici un jucator in perioada de mercato din iarna. Nu vreau fotbalisti noi pentru ca, in acest moment, ma concentrez doar asupra echipei mele. Nu astept nici plecari si nici sosiri in luna ianuarie", a precizat tehnicianul.

In alta ordine de idei, Mourinho a afirmat ca este de acord ca jucatorii sai sa parieze diverse sume de bani la cursele de cai si caini, considerand ca acest obicei este ceva normal pentru un englez, informeaza cotidianul "The Sun".

Presa engleza a notat, vineri, ca fotbalistul echipei londoneze, John Terry, pariaza saptamanal 5.000 de lire sterline.

Mourinho crede ca, pentru Terry, sa parieze 1.000 de lire la o cursa este ca si cum o persoana obisnuita ar paria 20 sau 50 de lire sterline. Pentru tehnician, o amenintare mai mare pentru fotbalisti decat pariurile la curse de cai sau caini sunt produsele de la restaurantele fast-food, alcoolul si noptile pierdute.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea