Social

Mourinho, noul antrenor al lui Chivu pentru urmatorii 3 ani?!

Se pare ca Jose Mourinho a pus capat pauzei profesionale, dupa ce a ajuns la o intelegere cu reprezentantii clubului Inter Milano. Conform cotidianului portughez A Bola, fostul tehnician de pe Stamford Bridge a semnat deja un contract pe o durata de trei ani cu echipa la care evolueaza Cristi Chivu.

Mourinho era decis de mai demult sa preia un club galonat precum Inter, insa mereu s-a lovit de reticenta presedintelui Massimo Moratti. Enervat la culme ca nu primeste un raspuns cat mai rapid, tehnicianul portughez a pus piciorul in prag, dand un ultim advertisment. Si se pare ca Roberto Mancini a fost uitat peste noapte, acesta urmand sa elibereze in curand banca tehnica, pentru a-i face loc noului antrenor.

Mai mult, pe Mourinho il asteapta un salariu de noua milioane de euro pe sezon, iar contractul se intinde pe o perioada de trei ani. Tehnicianul in varsta de 45 de ani isi va merita cu prisosinta toti banii, dat fiind faptul ca in aceasta intelegere intra si transferurile lui Frank Lampard (Chelsea) si Deco (Barcelona), doi dintre fostii elevi care sunt gata sa isi urmeze „mentorul” oriunde acesta ar antrena. In plus, portughezul Luis Figo isi va mai amana retragerea cu inca un an, gratie prelungirii contractului sau, care era scadent in luna iunie.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea