Social

Mourinho asteapta scuzele lui Ferguson

Jose Mourinho , asteapta scuzele lui Alex Ferguson , in urma unui incident din timpul partidei de marti, din optimile de finala ale Ligii Campionilor.

Incidentul respectiv s-a petrecut in momentul in care Vitor Baia a plonjat la picioarele lui Roy Keane pentru a bloca o minge, iar mijlocasul irlandez l-a lovit cu piciorul, in saritura, pe portarul lui FC Porto . In urma acestui fault, Roy Keane a vazut cartonasul rosu.

Alex Ferguson s-a intilnit in drumul catre vestiar cu Jose Mourinho, caruia i-a spus ca Baia a exagerat. Insa imaginile TV demonstreaza clar intentia lui Roy Keane de a-l lovi pe portar, chiar daca il putea evita. Jucatorul clubului englez asteapta acum sanctiunea din partea Comisiei de disciplina a UEFA, care se va reuni pe 5 martie, jucatorul fiind pasibil de o suspendare de 2 sau 3 etape. Este prima data cind Keane primeste cartonasul rosu in cupele europene .

Antrenorul portughez asteapta acum scuzele lui Alex Ferguson, mai ales pentru faptul ca tehnicianul scotian nu a vrut sa dea mina cu Mourinho la sfirsitul partidei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea