Social

#ingrasare #ingrasare femei #implinire ingrasare #cuplu ingrasare

Motivul incredibil pentru care se ingrasa femeile

Ai o relatie noua, iar de ceva timp simti ca ai pus pe tine cateva kilograme in plus? Nu da vine pe mancare, deoarece vinovat este chiar noul tau iubit, potrivit unui studiu realizat de cercetatorii britanici.

Conform studiului, femeile au tendinta de a manca mai mult atunci cand se simt implinite si fericite, de aceea se ingrasa, in medie, 7 kilograme in primul an de relatie.

Doar 16% din femeile participante la studiu au declarat ca au pierdut in greutate in momentul in care si-au facut un nou iubit.

In schimb, majoritatea barbatilor chestionati au declarat ca, in general, atunci cand incep o noua relatie pierd in greutate. 39% din barbatii participanti la studiu au marturisit ca au slabit 4 kilograme in primul an de relatie, iar 29% ca au luat in greutate.

"Se pare ca starea noastra de spirit are un impact enorm asupra greutatii noastre. Fericirea in cuplu poate echivala cu cresterea increderii in sine, ceea ce explica tendinta de ingrasare", a explicat Sarah Bailey, reprezentanta farmaciei online UKMedix, companie la cerintele careia a fost initiata cercetarea.

Sursa foto: pattikeating.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea