Social

#femei celibatare #sarcini barbati #femei singure #barbati

Motivele pentru care e bun barbat la casa omului

Barbatii sunt un rau necesar! Aceasta este concluzia la care a ajuns o englezoaica celibatara care a ales sa locuiasca singura intr-o casa din zona rurala a Marii Britanii. Dupa sase luni, femeia a ajuns sa regrete absenta unui barbat din casa. Iata si motivele care au determinat-o sa tanjeasca dupa un reprezentant al sexului tare!

"Este un cliseu sa spui ca barbatii sunt buni doar pentru a arunca gunoiul. Eu chiar am nevoie de o mana de ajutor pentru a duce tomberonul in strada. M-ar ajuta si un barbat care sa imi incheie si descheie fermuoarul rochiilor", a punctat celibatara britanica.

Alte necesitati pe care femeia le intrevede ca fiind in sarcina unui barbat sunt: reparatiile instalatiilor sanitare si electrice, inlocuirea becurilor, montarea bradului de Craciun, alimentarea masinii in benzinarie si spalarea ei, ca si compania asigurata in timpul vizionarii unor filme siropoase sau aprinderea focului in semineu.

Sursa foto: huffingtonpost.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea