Social

#cosmin moti #ac siera #moti revine dinamo

Moti: N-am mai rezistat la Siena

isi justifica decizia de a reveni la Dinamo prin faptul ca la era prea multa liniste si ca ar fi durat prea mult pana sa prinda un post de titular.

"Imi doresc din tot sufletul sa ma intorc la Dinamo. Deocamdata, voi intra in cantonament la Siena . Avem etapa intermediara de campionat. O sa am meci in deplasare, la Cagliari . De fapt, eu nu joc, dar am fost convocat in lotul largit. La Siena era prea multa liniste. N-am mai rezistat. Prefer sa vin in tara si sa joc decat sa stau pe bani la Siena.

Vreau sa castig titlul cu Dinamo si sa intru in grupele Ligii Campionilor. Am 24 de ani, nu ma intereseaza banii. Cristi Borcea cunoaste pretentiile mele financiare. Ma intorc pe aceiasi bani pe care-i aveam inainte de a pleca la Siena. Mai tarziu vor veni si banii. As fi ramas sa lupt pentru un loc in echipa, dar ar fi trebuit sa mai astept doua-trei luni pentru a spera sa prind un post de titular aici. N-am mai rezistat.", a declarat Moti pentru EVZ.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea