Social

#google earth #loch ness #monstru #nessie

Monstrul din Loch Ness, vizibil pe Google Earth?

Monstrul din Loch Ness a fost gasit pe Google Earth. Un internaut sustine ca l-a gasit pe Nessie , asa cum mai este numit monstrul, folosind programul de cartografiere prin satelit Google Earth. El a fotografiat imaginea, care expune un obiect de dimensiuni mari , asemanator cu o creatura marina.

Jason Cooke, un impatimit al Internetului, a declarat pentru cotidianul The Sun ca figura de la suprafata apei, lunga de peste 20 de metri, pe care a gasit-o, ar fi de fapt celebrul monstru din Loch Ness. Potrivit Realitatea.net, un cercetator din cadrul proiectului Loch Ness, Adrian Shine, a considerat imaginile ca fiind interesante si a spus ca vor fi studiate mai amanuntit.

Imaginea care se presupune ca ar fi cea a lui Nessie poate fi vazuta pe Google Earth, introducand coordonatele 57°12'52.13"N latitudine si 4°34'14.16"W longitudine.

Fanii creaturii din Loch Ness spun ca ar fi vorba de fapt de un pleziozaur, o reptila antica care a aparut la inceputul perioadei jurasice si care ar fi disparut in urma cu 65 de milioane de ani, impreuna cu restul dinozaurilor. Oamenii de stiinta din intreaga lume sunt de parere ca este vorba doar de un mit si ca presupusele localizari ale creaturii nu sunt decat confuzii sau reflecta dorinta oamenilor de a vedea ceva.

Potrivit Evenimentul Zilei, creatura mitologica a intrat in antentia lumii, pentru prima oara, in 1993, de atunci multi sustinand ca l-au surprins pe Nessie pe camera foto sau camera de filmat. Mai mult, au fost organizate si cautari ale monstrului, ultima datand din 2008, atunci cand un grup de cercetatori a incercat sa il descopere prin intermediul unui sonar si a camerelor de filmat submarine.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea