Social

Monica, scutita de Irinel de la scoala

Prinsa cu logodna, pregatirile de nunta, trecerea la religia ortodoxa sau filmarile pentru emisiunea TV pe care o prezinta, iubita lui Irinel Columbeanu pare sa fi uitat de scoala.

Eleva in clasa a XII-a la un colegiul Coanda din Bacau, Monica Gabor nu a mai dat pe la scoala, chiar daca vacanta de iarna s-a terminat de cateva zile. Desi colegii incearca sa o apere pe colega lor, realitatea este ca, in ultimele luni, Monica n-a mai calcat pe la scoala decat cel mult 2-3 zile pe saptamana, ocupata fiind sa fuga la Bucuresti, in bratele iubitului ei.

ADEVERINTA DE MANECHIN

In primul semestru, Monica a acumulat 41 de absente , insa toate au fost motivate, fie in baza unor scutiri medicale, fie a adeverintelor de la agentia de manechine a lui Columbeanu, din care reiese ca a avut filmari in strainatate. Nici in aceasta saptamana nu a dat pe la scoala, dar a anuntat-o pe diriginta ca va lipsi, pentru ca are de filmat pentru emisiunea pe care o prezinta la National TV. Asa ca profesorii si colegii o vad mai des la televizor sau prin ziare decat la ore.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea