Social

#emil boc #prim ministru #monica macovei

Monica Macovei, posibil inlocuitor al premierului Boc

Europarlamentarul PDL Cristian Preda sustine ca este amanarea unui decizii referitoare la inlocuirea premierului Boc este doar o stratagema prin care se doreste sa se mascheze haosul care domina tabara democrat-liberalilor.

Preda spune ca un PDL ar putea gasi imediat un pe cineva pentru functia de prim-ministru, nominalizand-o aici pe Monica Macovei.

„Daca accentuam starea si relativizam, folosind diverse tertipuri, cum ar fi asteptarea Congresului UDMR, nu vom scapa din aceasta situatie. Am putea sa gasim imediat in PDL pe cineva, cum ar fi Monica Macovei, spre exemplu, care se bucura de mult mai multa incredere publica decat Emil Boc. Totul este vraiste in partid, iar lucrurile se tot amana, cum s-a intamplat si cu reuniunea Consiliului National de Coordonare , amanata pana la 5 martie, suntem intr-un impas . Invocarea Congresului UDMR ca termen este doar un tertip pentru a ascunde deruta, capacitatea partidului de a avea o opinie clara in privinta premierului, de a da un raspuns articulat", a declarat Cristian Preda pentru ziarul Adevarul.

Traian Basescu a declarat, marti, la finalul discutiilor cu parlamentarii PDL, ca o eventuala inlocuire a lui Boc din functia de premiera va fi luata in calcul abia dupa alegerile din UDMR:"Speculatiile pe care le faceti sunt in afara realitatii. Nimic nu se va lua in discutie pana dupa ce se termina alegerile din UDMR", a spus Traian Basescu.

Intrebat de jurnalisti despre vehiculata ipoteza a unui premier independent, Traian Basescu a raspuns: "Poate fi o solutie, nu cred ca in coalitie va exista o sustinere pentru aceasta idee."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea