Social

Monica lui Irinel, geloasa pe onduleurile Annei Lesko

Monica Gabor, actuala iubita a lui Irinel Columbeanu, si cantareata Ana Lesko , fostul amor al omului de afaceri, fac inca echipa in mintea si, daca dam crezare zvonurilor, si in inima excentricului miliardar . Astfel, Monica a tinut sa-i explice mai varstnicului ei iubit in cadrul reality-showului "No comment" cum sta treaba cu frumoasele onduleuri afisate de Anna Lesko, care ii trezisera interesul lui Irinel. Scurt si la obiect, solista a fost redusa de Monica la o femeie obisnuita care isi pune noaptea parul pe moate pentru a se trezi dimineata cu minunatie de bucle .

PE URMELE SURORII

In alta ordine de idei, se pare ca sora mai mica a Monica Gabor, Ramona, a fost remarcata de Silviu Prigoana, proaspat redespartit de Adriana Bahmuteanu, conform saptamanalului Academia Catavencu . Se pare ca omul de afaceri a incercat sa faca rost de numarul de telefon al tinerei, mai ales ca aceasta a declarat ca si-ar dori sa aiba norocul surorii ei mai mari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea