Social

#monica iacob ridzi #ministerul tineretului si sportului #dna #ancheta

Monica Iacob Ridzi, anchetata de DNA

Ministrul Tineretului si Sportului, Monica Iacob Ridzi , este anchetat de DNA in scandalul fondurilor pentru ziua tineretului si de Biroul Permanent al Camerei Deputatilor, care a constituit o comisie de ancheta . 

Cheltuirea a peste 600.000 de euro pentru Ziua Tineretului de catre Monica Iacob Ridzi a creat un scandal in politica romaneasca. PNL cere demiterea ministrului, in timp ce PD-L a aratat ca nu isi va proteja un membru in felul in care PSD il protejeaza pe Adrian Nastase.

"In privinta membrilor Guvernului nimeni nu este mai presus de lege, legea se aplica pentru fiecare si, din acest punct de vedere, atata timp cat este o ancheta in derulare, nu ma mai pot pronunta", a declarat Emil Boc, citat de Cotidianul.

Artistii care figureaza in evidenta de cheltuieli ale ministerului pentru concertele din ziua de 2 mai neaga ca au primit sumele vehiculate. Reprezentantii trupelor Holograf, Vita de Vie si Simplu sustin ca nu au primit sume semnificativ mai mari decat onorariile lor obisnuite si s-au mirat de onorariile uriase care reies din documentele ministerului.

Ministrul a explicat ca sumele au fost cheltuite perfect legal. Ea a anuntat ca dupa dovedirea nevinovatiei ei, ii va da in judecata pentru calomnie pe "denuntatori".

"Exista o sesizare la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie care inteleg ca a fost trimisa catre DNA. Imi doresc ca in cel mai scurt timp sa se finalizeze ancheta procurorilor pentru a dovedi ca sunt nevinovata. Dupa aceea, pasul urmator va fi sa ii dau in judecata pentru denunt calomnios pe toti cei care au concurat la denuntarea mea", a spus Ridzi, citata de Adevarul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea