Social

#monica iacob ridzi #demisie pdl #demisie monica iacob ridzi #monica iacob ridzi pdl

Monica Iacob Ridzi a demisionat din PDL

Monica Iacob Ridzi a demisionat in aceasta dimineata din PDL si din grupul parlamentar democrat- liberal, urmand sa activeze ca deputat independent pana la finalul mandatului.

Demisia sa a ajuns pe biroul lui Vasile Blaga, presedintele partidului.

"La sfarstul acestei saptamani voi face o conferinta de presa la Petrosani pentru ca doresc sa anunt colegiul si locuitorii din colegiu care m-au ales motivele acestei demisii", a declarat Monica Iocob Ridzi, citata de Mediafax.

Ridzi afirma ca PDL a devenit un "partid al dublei masuri", sugerand faptul ca partidul a avut o atitudine dura in cazul sau, in timp ce in alte situatii mai grave a dovedit toleranta.

La data de 3 mai 2011, fostul ministru al Tineretului si Sportului Monica Iacob Ridzi si alte 11 persoane au fost trimise in judecata, in dosarul "2 Mai".

Potrivit DNA, Monica Iacob Ridzi a decis in perioada 17 martie - 22 mai 2009, in calitate de ordonator principal de credite si sub pretextul realizarii unor manifestari de amploare dedicate Zilei Nationale a Tineretului si externalizarii serviciilor de organizare aferente, sa atribuie in mod ilegal contracte de prestari servicii unor firme private.

Sursa foto: exclusivenews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea