Social

Monica Gabor schimba liceul

Iubita miliardarului a reusit sa-si puna in practica planul de a sustine examenul de bacalaureat in judetul Ilfov. Celebra eleva va termina 12 clase la acelasi liceu unde si-a obtinut diploma de BAC si primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, la varsta de 33 de ani.
Situatia scolara a Monicai Gabor a pus pe jar profesorii colegiului Henri Coanda din Bacau. Ba chiar directoarea unitatii a fost apostrofata cand s-a descoperit ca multe dintre absentele elevei au fost suspect motivate. Asa ca s-a luat decizia ca o comisie speciala sa supravegheze examenul de BAC de la liceul bacauan. La scurt timp dupa aflarea vestii, Monica s-a hotarat sa sustina examenele in Snagov, nu la liceul
din orasul natal.

REGULAMENT CU NOROC

Monica a depus cererea de transfer si actele necesare in urma cu doar 10 zile, adica in timpul pregatirilor pentru banchetul de absolvire a claselor a XII-a. Ea si-a schimbat toate actele dupa ce a aflat ca aprobarile nu se dau decat de Comisia Nationala de Bacalaureat din Bucuresti, in conditii speciale, in care nu s-ar fi incadrat. Norocul Monicai a fost ca regulamentul scolar permite transferul in timpul anului scolar, numai daca apar schimbari de domiciliu, la distante foarte mari, care nu permit naveta. Asa ca liceanca a renuntat al domiciliul oficial din casa parintilor, in Bacau, si a devenit rezidenta oficiala a Snagovului. Adica s-a mutat legal in casa viitorului sot, Irinel Columbeanu. Spre amuzamentul noilor colegi, Monica vine la scoala cu salupa. Acesta este al doilea tansfer al Monicai. In clasa a zecea, ea a plecat de la o alta unitate de invatamant din Bacau care pregatea asistente medicale.



LA SECRET

"A venit cu un buletin preschimbat, cu adresa in Snagov, si a cerut transferul la o alta institutie de invatamant. Noi am discutat in Consiliul de Administratie cererea, care a fost aprobata. De saptamana trecuta, Monica Gabor nu mai este eleva noastra", a precizat Nadia Voicu, directorul Colegiului "Henri Coanda" din Bacau. Dupa ce a obtinut transferul, Monica Gabor a lasat la directiunea scolii o adresa prin care precizeaza ca nu este de acord ca datele sale scolare sa fie facute publice.
E a doua oara cand Monica schimba liceul. In clasa a zecea a plecat de la o scoala care pregatea asistente medicale

EXAMEN CU CANTEC

In 2001, pesedistul Marian Vanghelie a sustinut Bac-ul la acelasi liceu unde s-a transferat Monica Gabor. Diploma a fost insa contestata pentru ca primarul nu s-a inscris la liceul pe care l-a absolvit, iar regulamentul de bacalaureat precizeaza ca un candidat poate da examenul la alt liceu doar cu aprobare speciala, in cazul in care si-a schimbat domiciliul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea