Social

Monica Gabor sare la gatul Andreei Balan

Reality-show-ul No comment nu conteneste sa agite spiritele.
De aceasta data, valurile pornesc din interiorul emisiunii, fiind starnite chiar de producatoarea ei, Monica Gabor. In editia de marti, 16 mai, iubita miliardarului Irinel Columbeanu nu a ratat ocazia de a se lua de cateva dintre vedetele autohtone, taxandu-le destul de dur cu critici si ironii malitioase. Cel mai rau a incasat-o de aceasta data Andreea Balan , insa nu a scapat nevatamata nici Nicoleta Luciu . Povestind experientele sale din culisele unei emisiuni televizate, Monica a tinut sa remarce ca Andreea Balan nu zambeste decat cand se aprind camerele. Andreea Balan nu place pe nimeni, probabil nimeni nu e destul de bun pentru ea. Nu a vrut sa stea langa mine, din cauza inaltimii. De fapt, nimeni nu vrut, doar Madalina Manole si Nico. E ca si cum eu as fi refuzat sa stau langa o alta fata, ca sa nu se vada ca e mai frumoasa decat mine, a spus modelul.

Profitand de o gluma facuta de Columbeanu, care isi bagase pe sub tricou doua portocale imitand-o pe Nicoleta Luciu, Monica a strecurat din nou o ironie : Nicoleta Luciu nu are insa sanii la fel de tari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea