Social

#mona musca #pdl #neamt #gheorghe stefan

Mona Musca trage din nou spre deputatie

Stoica, Stolojan si Pinalti vor sa o reactiveze pe Musca.

Fostii tovarasi de partid ai Monei Musca din PLD doresc sa o reactiveze in cadrul PD-L. De la prim-vicepresedintele Theodor Stolojan si vicepresedintele Valeriu Stoica pana la liderul PD-L Neamt, Gheorghe Stefan (Pinalti), toti liderii importanti ai PLD fac demersuri ca Mona Musca sa renunte la izolarea politica pe care si-a impus-o dupa ce a primit din partea CNSAS decizie de colaborator al Securitatii.

Mai mult, Gheorghe Stefan ii promite fostului deputat ca-i pune la dispozitie un colegiu in Neamt pentru a candida pentru un nou loc in Parlament.

Ieri, Valeriu Stoica a afirmat ca ar fi bucuros daca Mona Musca ar decide sa revina in politica, dar, din cate stie, deocamdata aceasta nu a luat o astfel de decizie, o candidatura intr-un colegiu uninominal fiind insa o oportunitate pentru ea de a-si demonstra credibilitatea.

De curand, fostul deputat a solicitat Curtii de Apel Bucuresti revizuirea hotararii judecatoresti prin care a fost declarata colaborator al fostei Securitati, cerere introdusa dupa ce Consiliul National de Studiere a Arhivelor Securitatii (CNSAS) a fost declarat neconstitutional .


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea