Social

#deputat #candidat #teo trandafir

Mona Musca si Condoleeza Rice, modelele lui Teo Trandafir in politica

Vedeta TV Teo Trandafir , candidatul Partidului Democrat-Liberal la alegerile partiale din Colegiul 19 al Capitalei, spune ca isi ghideaza drumul in politica dupa modelul Monei Musca si cel al fostului secretar de stat american Condoleeza Rice .

Intr-un interviu acordat cotidianului Romania Libera, Teo Trandafir spune ca o considera pe Rice "o persoana foarte interesanta", iar la Mona Musca apreciaza prestanta si eleganta, lucruri care, adauga ea, "lipsesc aproape cu desavarsire" din politica romaneasca actuala.

Cat despre motivele intrarii in politica, Teo spune ca s-a hotarat sa faca acest pas dupa ce, incercand sa duca singura la bun sfarsit cateva proiecte, si-a dat seama ca nu se poate.

Teo Trandafir spune ca este interesata in primul rand de proiecte legate de copii, si ca daca va ajunge deputat va incerca sa ii ajute pe cei nevoiasi sau ai caror parinti sunt plecati in strainatate.

Candidatul PDL spune ca nu cariera in politica este principalul sau obiectiv, ci sa poata ajuta si sa le arate politicienilor realitatea inconjuratoare pe care ei nu mai reusesc sa o vada.

"E ca si cum ar trai intr-o camera fara ferestre. Eu am venit sa deschid geamul, asta este tot", a spus Teo Trandafir, pentru Romania Libera.

Teo concureaza la alegerile din Colegiul 19, care vor avea loc pe 25 aprilie, fosta sefa a Loteriei Romane, Liliana Minca , propusa de PC si sustinuta de PSD si PNL.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea