Social

#mona musca verdict #mona musca decizie #musca verdict cnsas

Mona Musca afla pe 9 februarie decizia in cazul CNSAS

Curtea de Apel Bucuresti a amanat cu o saptamana pronuntarea in procesul in care Mona Musca cere revizuirea verdictului de colaborator al Securitatii, decizia urmand sa fie anuntata pe 9 februarie.

Avocatul Monei Musca , Valeriu Stoica, a declarat ca, avand in vedere ca Ordonanata CNSAS a fost declarata neconstitutionala, orice decizie luata in baza acesteia este nula, informeaza NewsIn. Mona Musca le-a cerut magistratilor Curtii de Apel, in decembrie 2006, sa desfiinteze decizia CNSAS, dar solicitarea i-a fost respinsa in martie 2007, printr-o hotarare definitiva si irevocabila.

Musca a decis sa conteste acesta decizie a Curtii de Apel printr-o cale extraordinara de atac, care se exercita la aceeasi instanta, numai in anumite conditii prevazute de codul de procedura Civila. In cazul Mona Musca, procurorii Parchetului General au dispus, la data de 14 august 2008, inceperea urmaririi penale pentru fals in declaratii...

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea