Social

#pinalti #mona musca #pd-l

Mona Musca a acceptat oferta lui Pinalti: candidat de Neamt

Liderul PD-L Neamt, Gheorghe Stefan , sustine ca a convins-o pe „Dana“ sa revina in politica. Musca e insa de negasit. Nu le-a raspuns la telefon nici lui Valeriu Stoica si nici lui Theodor Stolojan.
 
Misterul posibilei reveniri a Monei Musca in politica e pe cale sa se risipeasca. Miercuri, primarul democrat-liberal din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, a declarat ca cea declarata in urma cu doi ani informatoare a Securitatii a acceptat oferta organizatiei de a candida la alegerile parlamentare din toamna pentru un mandat de deputat, informeaza NewsIn. Acesta a precizat ca Musca va candida in colegiul 7, pe Valea Muntelui, situat la granita dintre judetele Neamt si Harghita.

„Ma bucur pentru faptul ca doamna Mona Musca a acceptat sa candideze. E o candidatura benefica atat pentru judetul Neamt cat si pentru Romania. Initial m-am gandit sa-i propun colegiul numarul 7, Valea Muntelui, situat la granita dintre judetele Neamt si Harghita. Dansa are o locuinta in judetul vecin, asa ca ar avea si motivatia alegerii acestui colegiu, dar totul va fi stabilit pana pe 12 septembrie “, a spus Stefan.

(continuarea in Cotidianul )


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea