Social

Moldovan, omul providential

Intr-un articol aparut pe site-ul football365, intitulat "Moldovan, omul providential", jurnalistul Damien Mercereau elogiaza revenirea formidabila a atacantului roman Viorel Moldovan , sub culorile echipei franceze de fotbal FC Nantes , pentrui care a marcat 7 goluri in 6 meciuri jucate.

"De la revenirea sa, la inceputul acestui an, Nantes straluceste in toate competitiile, echipa acumuland victorii in campionat si in cupele nationale. Randamentul exceptional al lui Viorel Moldovan i-ar putea determina pe conducatorii clubului sa-i prelungeasca contractul", relateaza autorul.

Damien Mercereau mai scrie ca acele 6 luni petrecute la clubul Al Wahda ( Emiratele Arabe Unite ), dar fara vreun meci oficial, reprezinta o paranteza pentru Viorel Moldovan, astfel ca revenirea la Nantes s-a facut in mod natural, el iubind echipa, orasul si suporterii, in timp ce Nantes cauta un atacant experimentat: "Romanul a asteptat pana in ianuarie pentru a putea fi legitimat si si-a reluat obiceiurile ca si cum nu ar fi lipsit nici un moment."

Intr-un singur meci, cu Auxerre, in semifinalele Cupei Ligii, Moldovan nu a inscris, dar echipa a suferit mai ales cand internationalul roman a lipsit, cum s-a intamplat la Bordeaux , cand a fost menajat, dupa trei meciuri disputate intr-o saptamana. Apoi, a reintrat cu Brest, in Cupa, si a inscris de doua ori.

Contractul lui Viorel Moldovan (32 de ani) cu "canarii" se va incheia la sfarsitul sezonului, dar jucatorul spera sa nu se opreasca aici: "Sper sa mai joc cativa ani. Ma simt capabil sa evoluez la un nivel inalt. Ma simt bine la Nantes si vreau sa raman aici."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea