Social

#teste nationale # modele subiecte # subiecte teste nationale # teste nationale 2012

Modele de subiecte pentru testele nationale, pe Internet

Modelele de subiecte pentru examenele nationale de anul urmator au fost postate de Centrul National de Evaluare si Examinare (CNEE), pe site-ul dedicat subiecte2012.edu, informeaza Ministerul Educatiei.

Variantele de subiecte propuse pentru 2012 , pentru evaluarea competentelor , dar si pentru probele scrise, vin insotite de precizari clare privind scopul evaluarii, statutul fiecarei discipline, structura subiectelor, competentele ce vor fi evaluate, precum si detalii in ceea ce priveste evaluarea, inclusiv bareme de evaluare si notare.

Pe site au fost publicate modele de subiecte pentru evaluarea nationala a absolventilor clasei a VIII-a din 2012, la disciplinele Limba si literatura romana, Matematica, dar si la Limba si literatura materna , in sase variante.

De asemenea, pentru examenul de Bacalaureat 2012 a fost pus la dispozitia elevilor si profesorilor un ghid de informare privind desfasurarea probelor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea