Social

#paul walker #fraude moarte Paul Walker #video Paul Walker

Moartea lui Paul Walker, capcana fraudelor pe internet

Mai multi utilizatori ai retelelor de socializare, inclusiv din Romania, s-au plans politiei ca au ramas fara bani in conturi dupa ce au vizionat un videoclip despre moartea celebrului actor Paul Walker.

 

Cele mai multe fraude au loc pe reteaua de socializare Facebook, iar hotii cauta sa afle prin intermediul filmuletelor pe care le distribuie informatii despre conturile bancare ale utilizatorilor.

Imediat ce utilizatorul acceseaza unul dintre aceste videoclipuri este redirectionat catre alte site-uri care contin virusi si solicita date bancare precum codul de verificare al cardului, potrivit unui comunicat al companiei Bitdefender.

Videoclipurile pe care raufacatorii le-au raspandit pe retelele de socializare se intituleaza cel mai frecvent "[Full Video] Paul Walker Car Crash Video" sau "[SHOCKING VIDEO] Watch Paul Walker Horrific Car Crash Caught On Camera!!!!!!!".

Sursa foto: ibtimes.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea