Social

Moartea intra in direct

Sint Esca, sau Mindruta, sau Topescu, sau Razboiu si va prezint mortii orei 19.00 - asa ar trebui sa inceapa prezentarea stirilor. Moartea se banalizeaza zilnic facind rating.

Ceremonia de prezentare a unui eveniment macabru se face ceremonios, oamenii de televiziune fiind preoti moderni. Prezentatorii de televiziune fac ca adevarate razboaie mondiale sa se desfasoare in casa fiecaruia, in fiecare zi. Meniul este mai diversificat ca niciodata, din lumea unicelulara in cea high-life, si atit de diferit incit e demn de concurenta intre ele. Televiziunile isi pregatesc ceremonia: triaza mortii si ii ierarhizeaza in functie de senzational. Nu orice mort e demn de televiziune, ceea ce schimba si imagistica lui a muri. Din ritualul mortii individuale incepe sa lipseasca frica de dinainte, ea fiind inlocuita cu dorinta ca trecerea dincolo sa se transmita in prime time. Vin televiziunile la cimitir? este refrenul ce se aude la priveghiul celui mai proaspat mort ajuns la stiri.

Morti de weekend

Vineri, 17 februarie, pe PRO TV, au murit sapte oameni in filmul de actiune Politist la ananghie si 15 in thrillerul Cadere libera. Pe Antena 1, 12 in Razbunarea, 18 in Frica, 16 in Strigatul disperarii. PE HBO, sase in Cabina telefonica. Simbata, 18 februarie, patru morti in Bonner fiul pe TVR 1, 21 in Rascumpararea unui politist, 17 in Cosmar de Sf. Valentin pe PRO TV. 23 in Nemuritorii pe Pro Cinema, unu in Piscina si 31 in Gothica, pe HBO. Duminica,

18 februarie, TVR 1 a avut trei morti in Elisabeth - regina virgina, A1 a avut in Cu orice pret patru, PRO TV doi in Temnita Rosie, HBO sase, in comedia Cum scapam de Coana Mare?, sase in filmul despre o familie de ciocli Sub Pamint SRL.

Morti in timpul saptaminii

Luni 6 februarie. Stirile PRO TV ora 7.00: doi morti sufocati cu gaz metan, un mort cazut intr-un canal desfacut plus 150 in Marea Rosie. A1: aceiasi morti de mai sus.

Realitatea TV: 150 in Marea Rosie, unul prin injectie letala , iar in crawl: 230 de morti din cauza gerului polonez, unul ucis in Petersburg - Rusia, 13 din cauza bombei in Pakistan. La ora 9.40, pe Hallmark moare un cal. Intre 10.30 si 12.00, TVR ne prezinta Haiducii lui saptecai cu bilantul de 26 de morti. Discovery prezinta moartea in submarinul rusesc. Stirile de ora 13.00: PRO TV prezinta evenimentul zilei: carnagiu pe sosea: trei morti in accident de masina si reia mortul cazut in canal. Intr-un promo de pe Prima TV al unui film de simbata la ora 20.00, numaram sapte morti . Ora 17.00 PRO TV: se reia carnagiul de pe sosea cu trei morti si vin noutatile: un mort intoxicat cu gaz, unul spinzurat, unul carbonizat, unul sfirtecat de explozie sub ochii copiilor, un comandant de nava mort in conditii suspecte. N24: protestele fata de caricaturi produc trei morti. Prima TV, ora 18.00: trei morti pe autostrada. A1, ora 19.00 are aceiasi morti importanti: cazutul in canal si cei de pe autostrada. Seara, B1 TV, Puterea si adevarul, film, un mort. OTV: talk-show cu doi morti ce au inviat. Marti 7 februarie, PRO TV, ora 7.00: un mort in Salvare, un pelican mort. Antena 1 remember: Marea Rosie si 11 Septembrie. Animal Planet: un vultur mort. Miercuri 8 februarie, ora 7.00, PRO TV si A1: un tata omorit in Arges, doua cadavre din cauza gerului, remember: cadavrul unei Larise din octombrie, un mort la vinatoare in Ludus, trei morti in Mali, 100 de cadavre in Marea Rosie. Ora 7.30: Hallmark, un mort, PRO TV raspunde: un mort colectionar, iar pe crawl: 789 de morti in Ucraina. Ora 13.00: TVR, un mort. HBO, Sub Pamint SRL, sapte cadavre. Prima TV, Stiri: doi morti prin impuscare, doua sinucideri. HBO, 10.33, un mort din muscatura de vipera. Ora 17.00 - PRO TV: tatal din Arges omorit revine. In plus: o femeie - sinucidere, doi intoxicati, un inghetat pe cimpurile din Arges, o sinucidere prin spinzurare, un inghetat de frig, un mort suspect in Bistrita (ger sau inima). Ora 19.00 - 76 de morti de ger si un numar neestimat de animale atinse de lup turbat, ce urmeaza a fi omorite.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea